Lagújabb cikkek
Dudits Józanság Programok

Könyv, CD

Életmentő könyv – Családi összefogással a függőség ellen

Ha az a célod, hogy megmentsd az életét valakinek, akit szeretsz, akkor ezt a könyv neked szól. Ez a szeretted most is éppen azon munkálkodik, hogy módszeresen tönkretegye önmagát, droggal, alkohollal vagy gyógyszerekkel. Te azonban vissza akarod rántani a szakadék széléről, és én azt állítom, hogy ez sikerülhet is.

Megvásárolom »

Szokj rá te is a Józanságra!

„Számomra a józanság elvi kérdés. Ha egyszer eldöntöttem, hogy ezt az utat választom, akkor többé nem gondolkodom a máskéntről. Nem teszem fel magamnak a kérdést, hogy ezt vagy azt megihatom vagy elszívhatom-e.”

Bővebben »

Józan mámor – Otthoni függőségkezelő program

A saját erődből szeretnél megszabadulni a függőségtől, hogy bizonyíts önmagadnak és másoknak? A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról. Programunk segítségével határozott döntéssé formálhatod a leszokás gondolatát. Ez a különleges hanganyag a speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb lesz a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat.

Bővebben »
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

LESZOKÁS FOLYAMATBAN…

A szerhasználatról való leszokás nem egy esemény, hanem egy folyamat. A szenvedé...

Elolvasom »

Miért is ne higgy egy függőnek?

A szenvedélybetegség komoly terhet ró az érintettekre és a környezetükben élőkre...

Elolvasom »
<