Lagújabb cikkek

Ismerd meg Dénest!

Dudits Dénes, aki immár 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon függőségétől.

Dudits Dénes nem csupán könyvekből tanulta a segítő szakmát: először saját súlyos drog- és alkoholfüggőségétől szabadult meg, majd 7 éves szakmai gyakorlattal a háta mögött 2005-ben létrehozta Magyarország első magán addiktológiai egészségközpontját. Dénes ismeri az összes olyan eszközt, amellyel bárki képes lehet megszabadulni káros szokásaitól. És nemcsak ismeri a legkülönfélébb módszereket, hanem már számtalan embernek segített is elsajátítani és használni azokat.

Dénes legnagyobb erőssége, hogy éli is azt, amit tanít, és pontosan tudja, mit éreznek azok, akik meg akarnak szabadulni a függőségüktől. Tanácsadói stílusát a határozottság, a gyakorlatiasság és kliensei feltétel nélküli elfogadása jellemzi.

Ha úgy érzed, káros szokásaid akadályozzák, hogy olyan minőségű életet élhess, amelyre igazán vágysz, akkor Dénes Neked is tud segíteni – mégpedig jól bevált stratégiákkal és technikákkal.

Dénes ambuláns keretek között foglalkozik klienseinkkel (online vagy személyesen Gödöllőn).

Ismerd meg programjainkat

ALKOHOL- ÉS DROGPROBLÉMÁK KEZELÉSE
Érdekel a program »

Interjúk Dudits Dénes terápiás programigazgatóval

Elviszlek magammal
Egy inspiráló történet
A józanság is megváltoztat

 

Dudits Józanság Programok

Drogproblémák

Drogproblémák

Már nem tudsz beállni úgy, mint régen? Csak azért cuccozol, hogy egyáltalán embernek érezhesd magad, és reggel el tudd kezdeni a napot? Szokj rá te is a Józanságra!

Drogproblémával küzdök »
Alkoholproblémák

Alkoholproblémák

Eleged van az ivás negatív következményeiből? Azt gondolod, megoldás lehet, ha kevesebbet iszol? De hisz te magad is tudod: ha van egy problémád, és iszol rá, máris két problémád van.

Alkoholproblémával küzdök »
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
<