Lagújabb cikkek
Dudits Józanság Programok

Csapatunk

Dudits Dénes

terápiás programigazgató, szociális munkás, intervencionista

Dudits Dénes, aki 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon függőségétől. Ismerd meg részletesebben Dénest!

Fülöp Anita

operatív vezető

Nap mint nap Anita fogadja a hozzánk forduló érdeklődők leveleit és telefonhívásait, hogy tájékoztatással szolgáljon mindazokról a lehetőségekről, amelyek az érintettek esetében alkalmasak lehetnek a testi-lelki egészség helyreállítására, valamint a családi és a társas kapcsolatok rendezésének elősegítésére. Ismerd meg részletesebben Anitát!

Dr. Kadosa Ildikó

ideg- és elmeorvos, addiktológus szakorvos

Ildikó elsődleges feladata az alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggő kliensek méregtelenítése, valamint a szermentes fiziológiai állapot szakszerű biztosítása. Az alvászavarok, a szorongás, a depresszió és a pánikbetegség orvoslásában is segíteni tud az érintetteknek. Ismerd meg részletesebben Ildikót!

Dr. Szilágyi Zsuzsa PhD

pszichoterapeuta szakorvos, Gordontréner és relaxációs tréner

Zsuzsa kognitív viselkedésterápiás módszerekkel segíti a szenvedélybetegek gyógyulását. A tudományosan is megalapozott hatékonyságú módszerek alkalmazása mellett ugyanakkor a szakmai tapasztalata és az egyénisége is fontos szerepet játszik abban, hogy képes megteremteni a talpra álláshoz szükséges feltételeket. Ismerd meg részletesebben Zsuzsát!

Fehér Bea

pszichopedagógus, addiktológiai konzultáns

Addiktológiai konzultánsként Bea fő feladata a felépüléshez szükséges változások előmozdítása és a felépülést segítő folyamatok támogatása. Terápiás beszélgetései keretében találkozhatsz vele. Ismerd meg részletesebben Beát!

Dudits Bíborka

mentálhigiénés szakember, megoldásközpontú tanácsadó

Dudits Bíborka szakterülete a visszaesés-megelőzés. Mentálhigiénés szakemberként és megoldásközpontú tanácsadóként fő feladata felkészíteni klienseinket azokra a kockázatos élethelyzetekre, amelyek a terápiás időszak után a hétköznapokban esetleg visszaeséshez vezethetnek. Ismerd meg részletesebben Bíborkát! 

Molnár Írisz

alternatív terapeuta, jógaoktató

A függőség különböző fajtáival személyesen is megbirkózó Írisz segítőként főként a szenvedélyes viselkedés hátterében, illetve a szenvedélybetegség hátterében álló okok feltárására és a kapcsolódó problémák megoldásának elősegítésére törekszik. Ismerd meg részletesebben Íriszt!

Simák György Viktor

tanácsadó

Gyuri ízig-vérig üzletember.  Már gyermekkorában magába szívta a családi vállalkozások különleges légkörét, később pedig a saját vállalkozásait vezetve kerekedett felül mindazokon a kihívásokon, amelyek az üzleti élet elkerülhetetlen velejárói. Ismerd meg részletesebben Gyurit!

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Az alagút vége

Ha egy szerfüggő elhatározta, hogy leszokik a rendszeres szerhasználatról, és té...

Elolvasom »

Hogyan viszonyuljunk a változásokhoz

Amikor az egyik évszak a másikba hajlik, nemcsak arra nyílik lehetőségünk, hogy ...

Elolvasom »
<