Lagújabb cikkek
Dudits Józanság Programok

Csapatunk

Dudits Dénes

terápiás programigazgató, szociális munkás, intervencionista

Dudits Dénes, aki 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon függőségétől. Ismerd meg részletesebben Dénest!

Fülöp Anita

operatív vezető

Nap mint nap Anita fogadja a hozzánk forduló érdeklődők leveleit és telefonhívásait, hogy tájékoztatással szolgáljon mindazokról a lehetőségekről, melyeket kínálunk. Ismerd meg részletesebben Anitát!

Dr. Szilágyi Zsuzsa PhD

pszichoterapeuta szakorvos, Gordontréner és relaxációs tréner

Zsuzsa kognitív viselkedésterápiás módszerekkel segíti a szenvedélybetegek gyógyulását. A tudományosan is megalapozott hatékonyságú módszerek alkalmazása mellett ugyanakkor a szakmai tapasztalata és az egyénisége is fontos szerepet játszik abban, hogy képes megteremteni a talpra álláshoz szükséges feltételeket. Ismerd meg részletesebben Zsuzsát!

Dr. Kadosa Ildikó

ideg- és elmeorvos, addiktológus szakorvos

Ildikó elsődleges feladata az alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggő kliensek méregtelenítése, valamint a szermentes fiziológiai állapot szakszerű biztosítása. Az alvászavarok, a szorongás, a depresszió és a pánikbetegség orvoslásában is segíteni tud az érintetteknek. Ismerd meg részletesebben Ildikót!

Fehér Bea

addiktológiai konzultáns, alvásterapeuta, pszichopedagógus

Addiktológiai konzultánsként Bea fő feladata a felépüléshez szükséges változások előmozdítása és a felépülést segítő folyamatok támogatása. Terápiás beszélgetései keretében találkozhatsz vele. Ismerd meg részletesebben Beát!

Gönczi Gábor

szociális munkás, családterapeuta

Gábornak a szenvedélybetegség a múltja és a jelene is egyben. Sokáig maga is szerfüggőként élt. Habár fiatalon sok mindent feláldozott a függőség oltárán, a szenvedélybetegségből sikeresen talpra állva betegtársai támogatásának szentelte az életét. Immár másfél évtizede szakemberként – és emberként – segít a függőségben élőknek a józanná válásban. Ismerd meg részletesebben Gábort!

Molnár Írisz

jógaoktató

A függőség különböző fajtáival személyesen is megbirkózó Írisz segítőként főként a szenvedélyes viselkedés hátterében, illetve a szenvedélybetegség hátterében álló okok feltárására és a kapcsolódó problémák megoldásának elősegítésére törekszik. Ismerd meg részletesebben Íriszt!

Dudits Bíborka

mentálhigiénés szakember, megoldásközpontú tanácsadó

Dudits Bíborka szakterülete a visszaesés-megelőzés. Mentálhigiénés szakemberként és megoldásközpontú tanácsadóként fő feladata felkészíteni klienseinket azokra a kockázatos élethelyzetekre, amelyek a terápiás időszak után a hétköznapokban esetleg visszaeséshez vezethetnek. Ismerd meg részletesebben Bíborkát! 

Simák György Viktor

tanácsadó

Gyuri ízig-vérig üzletember.  Már gyermekkorában magába szívta a családi vállalkozások különleges légkörét, később pedig a saját vállalkozásait vezetve kerekedett felül mindazokon a kihívásokon, amelyek az üzleti élet elkerülhetetlen velejárói. Ismerd meg részletesebben Gyurit!

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Az egyén kreatív újraalkotása

A szenvedélybetegségből való felépülés elősegítésének titka  A józanná válás elő...

Megnézem »

A szenvedélybetegek és a változások…

A függőség, illetve a szenvedélybetegség bizonyos szempontból úgy is értelmezhet...

Megnézem »
<