Lagújabb cikkek

Józan mámor – Otthoni függőségkezelő program

21 nap, csupán napi 40 perc, hogy a józanság útjára léphess!

 

A Józan Mámor Program kidolgozója és a te személyes kísérőd a változás útján: Dudits Dénes.

Dénes, aki több mint 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített megszabadulni függőségétől.

A saját erődből szeretnél megszabadulni a függőségtől, hogy bizonyíts önmagadnak és másoknak?

A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról. Programunk segítségével határozott döntéssé formálhatod a leszokás gondolatát.

Ez a különleges hanganyag a speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat. Most védetté válhatsz azokkal a külső ingerekkel és belső késztetésekkel szemben, amelyek miatt inni szoktál. Egy olyan különleges élményben részesülhetsz, amelynek révén megtanulod, hogy hogyan teremtheted meg magadnak a teljes ellazultság mámoros élményét – ital nélkül.

A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról.

Rendeld meg a CD-t!

Józan mámor program. A CD ára: 4900 Ft.
Megrendelem »
Hogyan segít ez a páratlan program?
  • A leszokás gondolatával való kacérkodást határozott döntéssé formálja.
  • Speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat.
  • Védetté tesz azokkal a külső ingerekkel és belső késztetésekkel szemben, amelyek miatt inni szoktál.
  • Egy olyan különleges élményben részesít, amelynek révén megtanulod, hogy hogyan teremtheted meg magadnak a teljes ellazultság mámoros élményét, mégpedig ital nélkül.

Akik már leszoktak a CD segítségével...

Vélemények azoktól, akiknek már segített a program

  • Az embernek nagy türelemre van szüksége, és hinnie kell abban, hogy jó úton jár. Ez viszont nem könnyű! De minél többször hallgattam az anyagot, annál inkább azt éreztem, hogy egyre nyugodtabbá válok, és egyre könnyebben viselem a különböző megpróbáltatásokat.

  • Nem merek szakemberhez fordulni, mert az alkoholisták általában megbélyegzett emberek, akiket lenéznek azok, akiknek nincs ilyen problémájuk. Ez a CD viszont reményt adott, és sokat segített a gyógyulásban.

  • Engem is meglepett, de a 6. napon, amikor eszembe jutott, hogy másnap már akár ihatnék is, egy belső hang hatására hirtelen ráébredtem: nem is akarok inni! Ki tudja, lehet, hogy ez a CD hatása…

  • Először magamban kell rendet tennem, ehhez pedig le kell csendesednem – erre kiváló lehetőséget kínál ez az anyag. A segítségével rájöttem, hogy újra kell gondolnom, mi fontos az életemben, és mi nem.

Hallgass bele a Józan Mámor – Otthoni függőségkezelő programba!

+ A Józan Mámor Program bevezetője Részletek »

+ A Józan Mámor CD-n hallható speciális hangeffektusok bemutatása Részletek »

+ Dudits Dénes – A nehezen leszokók tanácsadója Részletek »

Rendeld meg a CD-t!

Józan Mámor program. A CD ára: 4900 Ft.
Megrendelem »
Rendeld meg te is a CD-t vagy MP3-at, hogy mielőbb a józanság útjára léphess!
A CD / MP3 ára: bruttó 4.900 Ft

MP3 megrendelés:

MP3 megrendelés estén, a hanganyag díja: 4.900 Ft, melyet banki előreutalással tudsz teljesíteni az alábbi bankszámlaszámon:

Jogosult neve: JÓZANSÁG KFT. (H-2100 Gödöllő, Munkácsy Mihály út 16)

Bank neve: CIB BANK Zrt. (H-1027 Budapest, Medve u. 4-14.)
SWIFT kód: CIBHHUHB

IBAN HU82 10700196-45370003-51100005

GIRO: 10700196-45370003-51100005

Az utalás megtörténtét, kérlek jelezd, az info@jozansag.hu e-mail címen, a számlázási címeddel együtt.

A letölthető MP3-as anyagot, e-mailben küldjük el neked (kérlek minden esetben nézd meg a spamet is, hátha ott landol levelünk a letölthető linkkel).

 

CD megrendelése:

A csomagolás és a szállítás díja: 1.060 Ft
(Jelenleg csak magyarországi címre tudunk rendelést felvenni a CD esetén)

A megrendelt CD-t, amelyet legkésőbb öt munkanapon belül postára adunk, a DPD Hungária Kft. juttatja el neked. A CD árát, valamint a csomagolási és szállítási díjat a postai kézbesítőnek kell kifizetned.

(A DPD futárszolgálat, e-mailben értesít a csomag kézbesítésének időpontjáról, mely hétköznap 08:00-17:00 között történik. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű a napközbeni tartózkodási helyet megadni oly módon, hogy a futár biztosan és gyorsan képes legyen beazonosítani a helyszínt. Telefonos értesítést a DPD nem vállal, csak e-mailben jelzi, a kézbesítés időpontját.)

A CD-t diszkrét csomagolásban postázzuk a megadott címre, így senki sem tudhatja meg, hogy mit tartalmaz a kézbesített csomag.

Megrendelés

A megrendeléshez csupán a kézbesítéshez és a számlázáshoz szükséges adataidat, valamint az e-mail címedet kell megadnod. A megrendelőlap kitöltését követően ne felejtsd el ellenőrizni, hogy helyesek-e a megadott adatok, majd a „Megrendelem” gombra kattintva erősítsd meg a megrendelési szándékodat.Elfogadom a jogi dokumentumokat, ami tartalmazza az ÁSZF-et és az adatvédelmi szabályozást. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.
<