Lagújabb cikkek

Dr. Szilágyi Zsuzsa PhD

zsuzsa

Zsuzsa kognitív viselkedésterápiás módszerekkel segíti a szenvedélybetegek gyógyulását. A tudományosan is megalapozott hatékonyságú módszerek alkalmazása mellett ugyanakkor a szakmai tapasztalata és az egyénisége is fontos szerepet játszik abban, hogy a terápiás foglalkozások keretében képes megteremteni a talpra álláshoz szükséges feltételeket. A tartós felépülés biztosítása érdekében pedig azt a fajta együttműködést is ki tudja alakítani a páciens és a hozzátartozói között, amely lehetővé teszi a szermentes élet fenntartásához szükséges egyéni és családi erőforrások megfelelő kiaknázását.

Az egészségügyi intézményben szerzett 30 éves vezetői tapasztalat, a docensi státusz, a szenvedélybetegség témájának kutatásában elért eredményeket elismerő tudományos fokozat, illetve a jelentős tudományos tevékenység (amelyről közel 50 tanulmány, 5 szakkönyv és 5 oktatói kézikönyv is tanúskodik) mind hozzájárul ahhoz, hogy Zsuzsa szakszerűen segítsen az érintetteknek akár a leszokásban és a felépülésben, akár a stresszkezelésben, a konfliktuskezelésben vagy épp a kommunikációs készség fejlesztésében. Budapesten személyesen vagy online.

A függőség kialakulása

 

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Hatásos-e az online terápia?

Az alábbi írás egy, a Psychology Today honlapján 2019-ben megjelent cikk kivonat...

Elolvasom »

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »
<