Lagújabb cikkek

Dr. Szilágyi Zsuzsa PhD

zsuzsa

Zsuzsa kognitív viselkedésterápiás módszerekkel segíti a szenvedélybetegek gyógyulását. A tudományosan is megalapozott hatékonyságú módszerek alkalmazása mellett ugyanakkor a szakmai tapasztalata és az egyénisége is fontos szerepet játszik abban, hogy a terápiás foglalkozások keretében képes megteremteni a talpra álláshoz szükséges feltételeket. A tartós felépülés biztosítása érdekében pedig azt a fajta együttműködést is ki tudja alakítani a páciens és a hozzátartozói között, amely lehetővé teszi a szermentes élet fenntartásához szükséges egyéni és családi erőforrások megfelelő kiaknázását.

Az egészségügyi intézményben szerzett 30 éves vezetői tapasztalat, a docensi státusz, a szenvedélybetegség témájának kutatásában elért eredményeket elismerő tudományos fokozat, illetve a jelentős tudományos tevékenység (amelyről közel 50 tanulmány, 5 szakkönyv és 5 oktatói kézikönyv is tanúskodik) mind hozzájárul ahhoz, hogy Zsuzsa szakszerűen segítsen az érintetteknek akár a leszokásban és a felépülésben, akár a stresszkezelésben, a konfliktuskezelésben vagy épp a kommunikációs készség fejlesztésében. Budapesten személyesen vagy online.

A függőség kialakulása

 

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

Optima konzultáció<br/>by Dudits Nincs kedved, lehetőséged kiszakadni a hétköznapi rutinból, de érzed, hogy szakszerű segítségre van szükséged? Használd ki a rugalmas egyéni konzultáció minden előnyét!

Optima konzultáció
by Dudits
Nincs kedved, lehetőséged kiszakadni a hétköznapi rutinból, de érzed, hogy szakszerű segítségre van szükséged? Használd ki a rugalmas egyéni konzultáció minden előnyét!

Optima terápia<br/>by Dudits Kicsit elvonulnál a világtól, hogy teljes nyugalomban és kényelemben kaphass professzionális segítséget? Vedd igénybe a személyedre szabott bentlakásos terápiát!

Optima terápia
by Dudits
Kicsit elvonulnál a világtól, hogy teljes nyugalomban és kényelemben kaphass professzionális segítséget? Vedd igénybe a személyedre szabott bentlakásos terápiát!

Optima online<br/>by Dudits Bár megkeserítik az életedet a szerhasználati szokásaid, mégis túlzásnak érzed a segítő terápiát, de kevésnek az önsegítést? Próbáld ki az önsegítés és a segítés legjobb kombinációját!

Optima online
by Dudits
Bár megkeserítik az életedet a szerhasználati szokásaid, mégis túlzásnak érzed a segítő terápiát, de kevésnek az önsegítést? Próbáld ki az önsegítés és a segítés legjobb kombinációját!

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Hatásos-e az online terápia?

Az alábbi írás egy, a Psychology Today honlapján 2019-ben megjelent cikk kivonat...

Elolvasom »

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »
<