Vélemények

Több, mint egy évig vajúdtam, amíg megérkeztem ide. Kár volt eddig várni! 9 nap alatt a hozzáértő emberek segítségével olyan döbbenetes élményekben volt részem - úgy érzem társaimnak is -, melyek úgy érzem, átformálják, átírják a jövőbeli Énemet. Nem ígérek semmit, de Én ezt így akarom, és a felszabadult energiámat erre fogom fordítani. 40 évig társam volt az alkohol, és itt ebben a Lelki Szanatóriumban jöttem rá, hogy van más élet is, amit a Családom, Munkahelyem szívesebben fogad, mint az előző életvitelemet. Higgyétek el: Soha Nem Késő!!!

Köszönöm: Dénesnek, Erikának, Gabinak, a Háziaknak. Köszönöm: Évának, Gyurcinak. Legjobban örülök annak, hogy a családom mellettem állt és áll. Nélkülük nem lettem volna itt.
S.K.
„KI ITT BELÉPSZ, BÁTRAN REMÉLJ!”

Vannak az ember életében „kegyelmi pillanatok”, az én életemben az egyik legfontosabb az volt, amikor eldöntöttem és belevágtam a Dénes és Erika által fémjelzett programba. Alkohol problémáim voltak. Az életem szinte minden szegmensébe mélyen beépült az alkohol. Problémás ivó voltam. Változtatni akartam – mint már annyiszor, ahogy mondani szoktam „minden másnap” – de most a belső igényem is támogatta ezt. Kerestem, kutattam, internetet böngésztem, és tulajdonképpen a választás egyszerű volt.
Dr. KL egy 43 éves közgazdász-jogász "újra" fiatalember Tovább olvasom
56 éves háziasszony vagyok. Évek során kisebb-nagyobb megszakításokkal (volt, hogy néhány évig nem ittam) alkoholizáltam. Ami nagyon fontos, hogy rendszeresen. Eljutottam arra a szintre, hogy ebből elég, de segítség nélkűl nem megy. Önszántamból jelentkeztem erre a bentlakásos lehetőségre. Erikának és Dénesnek köszönhetően 10 nap után tele energiával, pozitív hozzállással, önbizalommal, önismerettel tértem haza. Tudom, hogy még hosszú és időnként nehéz időszak vár rám, de döntésem végleges. Nem iszom. Mégegyszer hálás köszönetem a hozzáértő szakembereknek! Sorstársaimnak üzenem: "Soha nem késő belevágni, mert a minőségi életed, önmagad mindennél fontosabb!"
Bömbi
5 évig szívtam. Rájöttem, hogy ez az életút hosszú távon nem kifizetődő. Saját erőmből egyszer sem sikerűlt abba hagynom eme függőségemet. Elhatároztam magam, hogy külső segítséget kérek, rájöttem, hogy hoszabb távon kifizetődő lesz. Minden egyes alkalommal, amikor elköszöntem Dénestől, felbuzdúlva, önbizalommal telve tértem haza, és kezdtem meg a másnapjaimat. Büszke vagyok magamra, hogy le tudtam győzni ezt a rossz tulajdonságomat, persze segítséggel, ami hasznos volt.
XY
Kedves Dénes! Nagy hálával gondolok Rád és a számomra "életfordító" együtt munkálkodásunkra. Óriási szerepe van benne, hogy úgy érzem visszataláltam Ahhoz akinek születtem és szántam magam. Továbbra is eltökélten és boldogan végzem amikről beszéltünk. De! LASSAN SIETEK és tudom, hogy FÁJDALOM NÉLKÜL NINCS FEJLŐDÉS.

Szeretettel ölellek:
S.S.