Utókezelési garancia

Ha részt veszel egy általunk kínált 30 napos bentlakásos programban, garantáljuk, hogy minden olyan módszert megtanítunk neked, amely ahhoz kell, hogy elkerülhesd a visszaesést, illetve józan életet élhess. Abban az esetben pedig, ha esetleg mégis visszaesnél, térítésmentesen részt vehetsz egy 4 napos utókezelési bentlakásos programban.

Az utókezelési garancia érvényesítésének feltételei


A 30 napos bentlakásos program teljesítését követően bekövetkező visszaesés esetén a Dudits Józanság Programokat működtető Józanság Kft. térítésmentesen egy 4 napos utókezelési programot biztosít az ügyfél számára.

Az ügyfélnek lehetősége van javaslatot tenni az utókezelési program kezdési időpontjára, azonban a Józanság Kft. fenntartja magának a kezdési időpont meghatározásának jogát.
A 4 napos utókezelési program kizárólag a megszakítás nélkül teljesített 30 napos bentlakásos program befejezését követően vehető igénybe.

Az utókezelési program egyszeri alkalommal és kizárólag megszakítás nélkül vehető igénybe, a részvételi jog másra át nem ruházható. Amennyiben az ügyfél az utókezelési program 4. napja előtt felhagy a programban való részvétellel, a program fennmaradó részét későbbi időpontban nem veheti igénybe.