Lagújabb cikkek

Utókezelési garancia

Ha részt veszel egy általunk kínált 28 napos bentlakásos programban, garantáljuk, hogy minden olyan módszert megtanítunk neked, amely ahhoz kell, hogy elkerülhesd a visszaesést, illetve józan életet élhess.

Abban az esetben pedig, ha esetleg mégis visszaesnél, térítésmentesen részt vehetsz egy 3 alkalmas ambuláns utókezelési programban.

Az utókezelési garancia érvényesítésének feltételei

A 28 napos bentlakásos program teljesítését követően bekövetkező visszaesés esetén a Dudits Józanság Programokat működtető Józanság Kft. a budapesti központjában térítésmentesen egy 3 alkalmas ambuláns utókezelési programot biztosít az ügyfél számára 50 perces egyéni konzultációk formájában.

Az ügyfélnek lehetősége van javaslatot tenni az utókezelési program kezdési időpontjára, azonban a Józanság Kft. fenntartja magának a kezdési időpont meghatározásának jogát.

A 3 alkalmas utókezelési ambuláns program kizárólag a megszakítás nélkül teljesített 28 napos bentlakásos program befejezését követően vehető igénybe.

Az utókezelési program egyszer és kizárólag megszakítás nélkül vehető igénybe, a részvételi jog másra át nem ruházható. Amennyiben az ügyfél az utókezelési program 3. alkalma előtt felhagy a programban való részvétellel, a program fennmaradó részét későbbi időpontban nem veheti igénybe.

A konzultációs időpontok ütemezése előzetesen történik. A konzultáción való részvétel lemondására az adott konzultációt legalább 48 órával megelőzően van lehetőség elektronikus levélben vagy szöveges üzenetben – ellenkező estben az adott alkalom megtartottnak minősül.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
<