Lagújabb cikkek

Sikeres időpontkérés

Köszönjük, hogy érdeklődsz programunk iránt.

Munkatársaink hamarosan keresni fognak, hogy időpontot egyeztethessünk.

Addig is nézd a Facebook Live-ot Dudits Dénessel!

Dudits Dénes  minden szerdán este 7 órakor élőben jelentkezik a Facebookon, hogy személyes és szakmai tapasztalataiból merítve megossza veled a szenvedélybetegséggel és az abból való felépüléssel kapcsolatos gondolatait.

Fontos tudnivalók
  • Mindig a privát oldalamról jelentkezek be élőben. Ha tehát jelenleg esetleg csak a hivatalos oldalamon keresztül vagy az ismerősöm, akkor feltétlenül jelölj ismerősnek a Dudits Dénes néven regisztrált személyes oldalamon is, hogy le ne maradj semmiről.
  • Miután visszaigazolom, hogy ismerlek, a hírfolyamodban hamarosan láthatod is a soron következő élő videót, illetve videókat. Ha az oldaladon esetleg nem jelennek meg élő videók, néhány lépésben könnyen orvosolhatod a problémát. A Beállítások menü Értesítések menüpontjában található Facebookon felirat sorában kattints a Módosítás gombra, és a megjelenő listában az élő videókra vonatkozó beállítási lehetőségek közül válaszd a Bekapcsolva opciót.
  • Miközben az élő adásokat nézed, légy aktív: kérdezz bátran, és likeolj! Ha pedig úgy érzed, másoknak is érdemes lenne hallaniuk, amit mondok, akkor feltétlenül oszd is meg a videókat!
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
<