Lagújabb cikkek

Pszichológiai konzultáció

Vegyél részt Online vagy Személyes programunkban!

A nehézségek közepette is számíthatsz ránk! (Nemcsak függőknek!)

A járvány miatt kialakult helyzetben bizonytalanná váltál, szorongással telnek napjaid, félsz attól hogyan tovább?

“Megmarad az állásom?”

“Hova fordulhatok a kérdéseimmel, ha aggódok?”

“Home office, stresszesebb, mint valaha… Hogyan oldjam meg?”

Szakemberünk segít a feszültséggel és szorongással való megküzdésehez, a járvány idején is.

A koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet sok kihívással jár mindenki számára. Sokaknak a helyzetből adódó bizonytalanság kezelése a legnehezebb. Fokozott megterhelést jelenthet azok számára, akik egyébként is hajlamosak az aggodalmaskodásra.

Egyszerre nagyon sok változás állt be az éltünk több területén, az ezekhez való alkalmazkodás pszichésen nagyon megterhelő lehet sokaknak. Ebben a helyzetben teljesen természetesnek tekinthető a szorongás, a pánik, a kiszolgáltatottság és a tehetetlenség érzése, jó tudatosítani azonban, hogy vannak eszközeink ezek kezelésére. Sokat segíthet ennek az időszaknak a könnyebb kezelésében, ha egy szakemberrel megosztva, közösen, személyre szabottan keresünk megoldásokat.

 

Vegyél részt Te is, online vagy személyes programunkban!

Segítünk Neked és a szeretteidnek is a stressz és a bizonytalanság elviselésében, valamint az átmeneti időszak megfelelő strukturálásában – azért, hogy minél jobban ki tudjátok használni a komfortzónátokon kívül eső helyzetben rejlő fejlődési lehetőségeket.

A körülményekre való tekintettel összeállítottunk egy 4 alkalmas konzultációs programot azoknak, akiknek, a jelenlegi helyzetben mégiscsak a saját biztonságukért, illetve a családjuk biztonságáért aggódnak. Az egyéni és családi fejlődést egyaránt segítő program után természetesen folytatható a közös munka.

Hisszük, hogy ez a megpróbáltatásokkal teli időszak egyúttal alkalmat is kínál nekünk, embereknek a szokásaink felülvizsgálatára, illetve az önvizsgálatra, és arra késztethet bennünket, hogy tudatosan változtassunk mindazon, amin saját magunk és a környezetünkben élők érdekében feltétlenül érdemes.

Bátran fordulj hozzánk! Kollégáink nemcsak professzionális segítők, hanem a telefonos és videós konzultációban is jártasak.

Az állapotfelmérés díja: 25.000 Ft – Dr. Szilágyi Zsuzsanna
Az online felépülési program díja: 100.000 Ft / 4 alkalom (alkalmanként 50 perces konzultációval) – Dr. Szilágyi Zsuzsanna

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
<