Lagújabb cikkek

Intenzív felépülési program

14/21/28 nap a minőségi életért

Intenzív felépülési programjaink teljes mértékben személyre szabott egyéni kezelésekre épülnek. Ezek a programok különösen azok számára javasoltak, akik hajlamosak a visszaesésre, vagy egészségi állapotukból adódóan orvosi ellátásra szorulnak.

Visszaesés-megelőzés

Minden programunk keretében kiemelt hangsúlyt fektetünk a szenvedélybetegek esetleges visszaesésének megelőzésére, de szükség esetén kifejezetten a visszaesés megelőzését célzó terápiás programot is biztosítunk.

Intenziv program szövegközi

Nem kell, hogy kudarc legyen!

Sajnálatos módon a szenvedélybetegek jelentős hányadát fenyegeti a visszaesés veszélye.

A leszokni vágyó szerfüggők gyakran kudarcként élik meg, ha a leszokási folyamat során esetleg ismét szert fogyasztanak. Ilyenkor a betegek és a hozzátartozóik egyaránt gyakran reményvesztetté válnak, és a szégyenérzet és a harag érzése keveredik bennük. Az alkalmi szerhasználat azonban önmagában még nem jelenti azt, hogy a leszokásra tett kísérletek hiábavalóak voltak. Tény ugyan, hogy a felépülés útja meglehetősen rögös, de szerencsére megfelelő segítséggel igenis áthidalhatóak a különféle akadályok, és a visszaesés is elkerülhető.

Teljesen személyre szabott program

  • 14/21/28 napos terápia
  • Bentlakásos keretek
  • Wellness részleg (használata függ, a mindenkori járványügyi előírásoktól)
  • Kizárólag egyéni foglalkozások
  • Visszaesésre fókuszáló megoldások
  • Szakmai programok

Milyen egy Intenzív felépülési program?

Kliensközpontú

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden szempontból jól érezzék magukat a terápiás kezelések közben. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink és a munkatársaink közötti kapcsolatra és a gördülékeny együttműködésre.

Szakemberek által nyújtott támogatás

A programjaink keretében megvalósuló kezeléseket minden esetben magasan képzett szakemberek biztosítják. Ügyfeleinket többek között pszichiáter, addiktológus, pszichoterapeuta, családterapeuta, addiktológiai konzultáns, alvásterapeuta és sématerápiás konzultáns segíti és támogatja.

Idilli környezet

A gyógyulást segítő programoknak a festői Nógrádgárdonyban található pazar kastélyszálló ad otthont. Távol a nagyváros nyüzsgésétől és a zavaró körülményektől, a természet békét és nyugalmat áraszt, a wellness élménye pedig test-lelki feltöltődést nyújt ügyfeleink számára.

Kellemes programok

A felépülési program keretében minden egyes nap meghatározott menetrend szerint zajlik, de a terápiás foglalkozások, minden esetben személyre szabottak, illetve az egyéni szükségletekhez alkalmazkodnak.

Az átlagos nap 9 órakor, reggelivel kezdődik. A délelőtt folyamán terápiás foglalkozásra és testmozgásra kerül sor. A délelőtti munkát ebéd és szabad időtöltés követi. A pihenés után a nap hátralevő része újabb terápiás foglalkozással, valamint a medical wellness és a relaxáció jegyében telik. A kellemes napot végül egy kellemes vacsora zárja.

Milyen kezeléseket tartalmaz a program?

Programjaink keretében munkatársaink tudományosan bizonyított hatékonyságú kezelési módszerekkel segítik elő ügyfeleink felépülését.

+ Állapotfelmérés Részletek »

+ Átfogó szűrővizsgálat Részletek »

+ Egyéni esetkezelés Részletek »

+ Medical wellness Részletek »

+ Viselkedésterápia Részletek »

+ Sóvárgáskezelési tréning Részletek »

+ Megbirkózási készséget fejlesztő tréning Részletek »

+ Önmegfigyelési gyakorlat Részletek »

+ Készségfejlesztő gyakorlat Részletek »

+ Élménypedagógiai foglalkozás Részletek »

+ Visszaesés-megelőzés Részletek »

+ Családkezelési program Részletek »

Utókezelési garancia

Utókezelési garancia

Ha részt veszel egy általunk kínált 28 napos bentlakásos programban, garantáljuk, hogy minden olyan módszert megtanítunk neked, amely ahhoz kell, hogy elkerülhesd a visszaesést, illetve józan életet élhess. Abban az esetben pedig, ha esetleg mégis visszaesnél, térítésmentesen részt vehetsz egy 3 alkalmas ambuláns utókezelési programban.

Tovább »
Az intenzív program helyszíne – Nógrádgárdony

Az intenzív programunk helyszínéül szolgáló Nógrádgárdony Budapesttől 100 km-re található. A nyugodt környezet és a pazar kastélyszálló ideális helyet biztosít a felépüléshez. A héthektáros ősfás parkban álló kastélyépületben egyágyas szobákkal várjuk ügyfeleinket.

Speciális szobák mozgáskorlátozottak részére

A kastélyszállóban három szobát tartunk fent mozgáskorlátozottak számára. Mind a szobák, mind a fürdőszobák berendezése megfelel a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak.

Kik segítenek?

Gönczi Gábor

szociális munkás, családterapeuta - Székesfehérváron személyesen

Gábornak a szenvedélybetegség a múltja és a jelene is egyben. Sokáig maga is szerfüggőként élt. Habár fiatalon sok mindent feláldozott a függőség oltárán, a szenvedélybetegségből sikeresen talpra állva betegtársai támogatásának szentelte az életét. Immár másfél évtizede szakemberként – és emberként – segít a függőségben élőknek a józanná válásban. Ismerd meg részletesebben Gábort!

Dr. Kadosa Ildikó

ideg- és elmeorvos, addiktológus szakorvos

Ildikó elsődleges feladata az alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggő kliensek méregtelenítése, valamint a szermentes fiziológiai állapot szakszerű biztosítása. Az alvászavarok, a szorongás, a depresszió és a pánikbetegség orvoslásában is segíteni tud az érintetteknek. Ismerd meg részletesebben Ildikót!

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Hatásos-e az online terápia?

Az alábbi írás egy, a Psychology Today honlapján 2019-ben megjelent cikk kivonat...

Elolvasom »

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »
<