Lagújabb cikkek

Ambuláns program

Heti egy-két nap a tiszta életért

Az ambuláns ellátási forma lehetőséget nyújt arra, hogy teljes mértékben tekintettel legyünk a lehetőségeidre, illetve a különböző családi, munkahelyi vagy iskolai kötelezettségeidre. Az ambuláns program ráadásul akár rövid idő alatt is teljesíthető.

Visszaesés-megelőzés

Minden programunk keretében kiemelt hangsúlyt fektetünk a szenvedélybetegek esetleges visszaesésének megelőzésére, de szükség esetén kifejezetten a visszaesés megelőzését célzó terápiás programot is biztosítunk.

Nem kell, hogy kudarc legyen!

Sajnálatos módon a szenvedélybetegek jelentős hányadát fenyegeti a visszaesés veszélye.

A leszokni vágyó szerfüggők gyakran kudarcként élik meg, ha a leszokási folyamat során esetleg ismét szert fogyasztanak. Ilyenkor a betegek és a hozzátartozóik egyaránt gyakran reményvesztetté válnak, és a szégyenérzet és a harag érzése keveredik bennük. Az alkalmi szerhasználat azonban önmagában még nem jelenti azt, hogy a leszokásra tett kísérletek hiábavalóak voltak.

Tény ugyan, hogy a felépülés útja meglehetősen rögös, de szerencsére megfelelő segítséggel igenis áthidalhatóak a különféle akadályok, és a visszaesés igenis elkerülhető.

Nem kell hosszú időre elhagynod a lakókörnyezeted

  • Összesen 12 terápiás foglalkozás
  • Alkalmanként mindössze 50 perc
  • Legfeljebb heti egy-két nap elfoglaltság
  • Személyre szabott, egyéni kezelések Budapesten, Gödöllőn vagy Online, bárhonnan
  • Teljes diszkréció, anonimitás

Milyen egy ambuláns program?

Kliensközpontú

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden szempontból jól érezzék magukat a terápiás kezelések közben. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink és a munkatársaink közötti kapcsolatra és a gördülékeny együttműködésre.

Milyen kezeléseket tartalmaz a program?

Programjaink keretében munkatársaink tudományosan bizonyított hatékonyságú kezelési módszerekkel segítik elő ügyfeleink felépülését.

+ Állapotfelmérés Részletek »

Az állapotfelmérés nem orvosi vizsgálat, hanem inkább egyfajta kötetlen beszélgetés. Célja, hogy megismerjük egymást, és megállapítsuk, milyen módon lehet orvosolni a fennálló problémákat. Az állapotfelmérés szakértők bevonásával zajlik (a díja pedig 25.000 Ft vagy 35.000 Ft).

+ Egyéni kezelési terv összeállítása Részletek »

+ Viselkedésterápia Részletek »

+ Sóvárgáskezelési tréning Részletek »

+ Megbirkózási készséget fejlesztő tréning Részletek »

+ Önmegfigyelési gyakorlat Részletek »

+ Készségfejlesztő gyakorlat Részletek »

+ Élménypedagógiai foglalkozás Részletek »

+ Visszaesés-megelőzés Részletek »

+ Családkezelési program Részletek »

Kik segítenek?

Dr. Kadosa Ildikó

ideg- és elmeorvos, addiktológus szakorvos

Ildikó elsődleges feladata az alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggő kliensek méregtelenítése, valamint a szermentes fiziológiai állapot szakszerű biztosítása. Az alvászavarok, a szorongás, a depresszió és a pánikbetegség orvoslásában is segíteni tud az érintetteknek. Ismerd meg részletesebben Ildikót!

Dudits Dénes

terápiás programigazgató, szociális munkás, intervencionista - Gödöllőn személyesen vagy online

Dudits Dénes, aki 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon függőségétől. Ismerd meg részletesebben Dénest!

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Hatásos-e az online terápia?

Az alábbi írás egy, a Psychology Today honlapján 2019-ben megjelent cikk kivonat...

Elolvasom »

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »
<