Lagújabb cikkek

Online felépülési program

Maradj otthon, és vegyél részt online felépülési programunkban!

A nehézségek közepette is számíthatsz ránk! Köszönjük, hogy Te is a telefonon vagy online felületen keresztül történő állapotfelmérés és konzultáció lehetőségével élsz a személyes találkozás helyett.

Mivel számunkra az ember a legnagyobb érték, klienseink testi és lelki egészségét szem előtt tartva, a jelenlegi helyzetre való tekintettel elindítottuk online felépülési programunkat. Azért döntöttünk így, hogy a biztonságodra és a családod biztonságára fokozottan ügyelve, úgy segíthessünk, hogy közben a járvány terjedésének kockázatát is csökkentsük.

Maradj otthon Te is, és vegyél részt online felépülési programunkban!

Ebben a rendkívüli helyzetben is töretlen célunk segítséget nyújtani mindazoknak, akiknek az életét megnehezítik a szerfogyasztási szokásaik. De most azoknak is segíteni szeretnénk, akik a világunkban zajló jelentős változás hullámát meglovagolva akarnak belevágni saját életük átalakításába. Éppen ezért támogatunk Téged az elhatározásod megszilárdításában, a felépülésben, vagy épp a visszaesés megelőzésében. Emellett segítünk Neked és a szeretteidnek is a stressz és a bizonytalanság elviselésében, valamint az átmeneti időszak megfelelő strukturálásában – azért, hogy minél jobban ki tudjátok használni a komfortzónátokon kívül eső helyzetben rejlő fejlődési lehetőségeket.

A körülményekre való tekintettel összeállítottunk egy 4 alkalmas konzultációs programot azoknak, akik bár elköteleződtek a változás mellett, a jelenlegi helyzetben mégiscsak a saját biztonságukért, illetve a családjuk biztonságáért aggódnak. Az egyéni és családi fejlődést egyaránt segítő program után természetesen folytatható a közös munka. Sőt, ajánljuk is a hosszabb távú programjainkat, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nem feltétlenül szükséges hosszú távra elköteleződni.

Hisszük, hogy ez a megpróbáltatásokkal teli időszak egyúttal alkalmat is kínál nekünk, embereknek a szokásaink felülvizsgálatára, illetve az önvizsgálatra, és arra késztethet bennünket, hogy tudatosan változtassunk mindazon, amin saját magunk és a környezetünkben élők érdekében feltétlenül érdemes.

Bátran fordulj hozzánk! Kollégáink nemcsak professzionális segítők, hanem a telefonos és videós konzultációban is jártasak.

Az állapotfelmérés díja: 25.000 Ft – Dr. Szilágyi Zsuzsanna
Az online felépülési program díja: 100.000 Ft / 4 alkalom (alkalmanként 50 perces konzultációval) – Dr. Szilágyi Zsuzsanna

Állapotfelmérés díja: 35.000 Ft – Dudits Dénes

Az online felépülési program díja: 140.000 Ft  – Dudits Dénes

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
<