Lagújabb cikkek

Intervenció és tartós támogatási program

A program célja

A cél: hozzátartozói segítséggel arra ösztönözni a kezelés gondolatát elutasító szenvedélybeteget, hogy a saját felépülése céljából és a családi viszonyai normalizálása érdekében kezeltesse magát.

A program tartalma
  • Konzultáció az érintett hozzátartozók bevonását elősegítő tanácsokkal
  • A szenvedélybeteg ösztönzésére szolgáló hozzátartozói hálózat létrehozása
  • A megfelelő terápiás program igénybevételére ösztönző stratégiák megtervezése

A program segítségével kialakított hozzátartozói hálózat tagjai kötelezettséget vállalnak arra, hogy legalább hat hónapon keresztül együttműködnek egymással és a szenvedélybeteggel – a beteg felépülése és a család jólléte érdekében.

ARISE® módszer – Intervenció és tartós támogatás

Az intervenciós és tartós támogatási program az amerikai ARISE® módszerre épül. A módszer eredményességéről tanúskodik, hogy a bevont szenvedélybetegek több mint 80 százaléka a beavatkozást követő 3 héten belül szakemberhez fordul, több mint 90 százalékuk pedig 6 hónapon belül kezelteti magát. A kezelésbe vettek körülbelül 60 százaléka ráadásul általában egy év elteltével is józan, 10 százalékuk pedig ritkábban, illetve kisebb mennyiségben fogyaszt szereket.

Miért bízhatsz Dudits Dénesben

ÉS SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Az embert nem boldogságra tervezték

Tényleg a boldogság az élet célja? Vajon lehetünk-e állandóan boldogok? Biztos, ...

Elolvasom »

Visszatérő sóvárgás

Felépülőben lévő szerfüggőként a rendszeres szerhasználattal való leállást követ...

Elolvasom »
<