Mámor helyett tudatosságot kínál a Dudits Józanság Programok csapata.

Meglesz minden: családi béke, jó emberi kapcsolatok, megfelelő célok, egészség és jó közérzet – mindaz, ami lelkesíteni tud.

Tudjuk, sokszor mondtad már: „Ez az! Igen, ezt akarom. Nem iszok és drogozok többet, és a kezelést is bevállalom…” Azt is tudjuk, hogy képes vagy sikeresen végigcsinálni a kezelést. Ilyenkor pedig mindenki boldog. Újra erőre kapsz. Tele vagy lendülettel. Boldog vagy a pároddal, gyermekeiddel, unokáiddal. Büszke vagy és erős.

És azután egyszer csak…

Alábbhagy a józanság kezdeti mámoros hatása. Az ígéret szertefoszlik. Nem érzed a lelkesedést, és visszatér az unalom, a motiválatlanság, a rosszkedv, esetleg a szorongás is, vagy akár a depresszió.

És akkor megszólal a belső hang: „Miért ne ihatnék vagy drogozhatnék csak egyetlen egyszer?”

A folytatást pedig már ismered: visszaesés.

Egy korty józnság

Mi azonban azt szeretnénk, ha a szokásos történt más fordulatot venne, és megtudnád, milyen, amikor minden kísértés és nehézség ellenére tiszta maradsz. Amikor bár nem feltétlenül érzed jól magad a bőrödben, mégis elfogadod a helyzetet, és nem akarod minden áron itallal vagy droggal megváltoztatni a közérzetedet.

Ezért készítettük Neked nagy szeretettel a Józanság Hírlevelet.

Ez az újság egy korty józanság, és nagyon sokat segíthet abban, hogy fókuszált és tiszta maradj.

Fogyaszd egészséggel, hogy a józanság ne csak egy ígéret vagy múlandó remény legyen számodra, hanem tartós valóság, egy biztos pont az életedben. Megérdemled, hogy mindaz, amiért együtt el kezdtünk dolgozni, a Tiéd és a szeretteidé legyen.

Kortyolgasd, vagy gurítsd le egyben az egészet.

Meglátod, a hatás nem marad el!