Lagújabb cikkek

Simák György Viktor

György

 

Gyuri ízig-vérig üzletember.  Már gyermekkorában magába szívta a családi vállalkozások különleges légkörét, később pedig a saját vállalkozásait vezetve kerekedett felül mindazokon a kihívásokon, amelyek az üzleti élet elkerülhetetlen velejárói. Emellett egykori NB1-es kézilabda-játékosként az élsport területén is olyan jelentős tapasztalattal rendelkezik, amely hiteles és határozott tanácsadóvá teszi őt.

Az elsősorban vállalkozóként tevékenykedő vagy sportolói múlttal rendelkező ügyfeleinkkel foglalkozó Gyuri segítőmunkájának fókuszában az egyén belső erőforrásainak feltérképezése áll. Ezek az erőforrások azért fontosak, mert az érintettek korábbi sikereinek alapját képezik, így a függőség elleni küzdelem sikerének biztosítása céljából is kiaknázhatóak.

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »

Józanná válni – józannak maradni

Egy szerfüggő szenvedélybeteg számára a józanná válás jóval több, mint a rendsze...

Elolvasom »
<