Lagújabb cikkek

Molnár Írisz

irisz

 

A függőség különböző fajtáival személyesen is megbirkózó Írisz segítőként főként a szenvedélyes viselkedés hátterében, illetve a szenvedélybetegség hátterében álló okok feltárására és a kapcsolódó problémák megoldásának elősegítésére törekszik. A részben alternatív módszerekből táplálkozó terápiás foglalkozásai keretében a kihívások mellett azokra a lehetőségekre is kiemelt figyelmet fordít, amelyeket a függőség és felépülés kínál a klienseknek arra, hogy mélyebb önismeretre tegyenek szert.

Írisz meggyőződése, hogy a terápia nemcsak a józanná válásban képes segíteni, hanem abban is, hogy az egyén önmaga legtökéletesebb verziójává váljon.

Miért bízhatsz Dudits Dénesben

ÉS SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Az embert nem boldogságra tervezték

Tényleg a boldogság az élet célja? Vajon lehetünk-e állandóan boldogok? Biztos, ...

Elolvasom »

Visszatérő sóvárgás

Felépülőben lévő szerfüggőként a rendszeres szerhasználattal való leállást követ...

Elolvasom »
<