Lagújabb cikkek

Fehér Bea

bea

Addiktológiai konzultánsként Bea fő feladata a felépüléshez szükséges változások előmozdítása és a felépülést segítő folyamatok támogatása. Terápiás beszélgetései keretében nemcsak a különféle problémák gyökereinek és következményeinek feltárására törekszik, hanem azoknak az egyéni erőforrásoknak (képességeknek, erősségeknek) a feltérképezésére is, amelyek egy gondosan kidolgozott felépülési terv alapján jól hasznosíthatóak a problémák megoldása és a felépülés elősegítése céljából. Ez a klienssel közösen kialakított, személyre szabott felépülési terv egyúttal abban is segítséget jelent a felépülőben lévő szenvedélybetegnek, hogy hogyan mozogjon rendszeresen, hogyan táplálkozzon egészségesen, és hogyan teremtsen minőségi időt, amelyet önmagára és a másokkal való együttlétre fordíthat.

Több mint húszéves szakmai tapasztalatának köszönhetően Bea pontosan tudja, milyen utat járnak be a leszokni vágyok, és azzal is tisztában van, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük. Éppen ezért az, aki vele közösen tervezi meg a felépüléséhez vezető utat, biztos lehet benne, hogy számos kudarctól és csalódástól óvhatja meg magát.

A felépülés folyamata

 

Miért bízhatsz Dudits Dénes

SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes és csapata 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segítettek talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

Hatásos-e az online terápia?

Az alábbi írás egy, a Psychology Today honlapján 2019-ben megjelent cikk kivonat...

Elolvasom »

Mit tegyünk, ha a másik iszik?

Ha felépült szenvedélybetegként már egy ideje nem fogyasztunk alkoholt, és a józ...

Elolvasom »
<