Lagújabb cikkek

Dudits Bíborka

bibi_v2

 

Dudits Bíborka szakterülete a visszaesés-megelőzés. Mentálhigiénés szakemberként és megoldásközpontú tanácsadóként fő feladata felkészíteni klienseinket azokra a kockázatos élethelyzetekre, amelyek a terápiás időszak után a hétköznapokban esetleg visszaeséshez vezethetnek. Emellett segít az érintetteknek megfogalmazni, illetve tudatosítani azokat az életmódbeli irányelveket, amelyeknek a betartásával könnyen fenntartható a szermentes élet melletti elköteleződés és a szükséges motiváció.

Dudits Dénes feleségeként Bíborkának személyes tapasztalatai is vannak azzal kapcsolatban, hogy egy szenvedélybeteg hozzátartozójának pontosan mire kell figyelnie ahhoz, hogy ne következzen be visszaesés – így nemcsak ügyfeleinknek, hanem azok hozzátartozóinak is hasznos segítséget tud nyújtani.

Miért bízhatsz Dudits Dénesben

ÉS SZAKÉRTŐI CSAPATÁBAN?

20 éves tapasztalat a függőség kezelésében Dudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

20 éves tapasztalat a függőség kezelésébenDudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel. Százaknak segített talpra állni.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapat A kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező orvosi csapatA kezeléseket minden esetben képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek biztosítják.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátás Elsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Egyedülálló magán addiktológiai ellátásElsőként és egyedüliként használt világszínvonalú terápiás módszerek és szakértői segítség.

Teljes garancia és diszkréció 98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Teljes garancia és diszkréció98%-os elégedettség és ajánlási hajlandóság. Minimális kötöttség és teljes inkognitó.

Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok
Dudits Józanság Programok

Józanság Blog

LESZOKÁS FOLYAMATBAN…

A szerhasználatról való leszokás nem egy esemény, hanem egy folyamat. A szenvedé...

Elolvasom »

Miért is ne higgy egy függőnek?

A szenvedélybetegség komoly terhet ró az érintettekre és a környezetükben élőkre...

Elolvasom »
<