Vélemények

Kedves Sorstársam, Barátom!

Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg valamilyen problémával küzdesz, eddigi életeden szeretnél változtatni. Esetleg őrlődsz magaddal, egy rosszal és a lehetséges jóval. Nem vitás, hogy a közeljövőben valaki mellett le kell tenned a voksot, valaki mellé oda kell állnod. Nehéz a választás, hiszen mindkettőtöket régóta ismered, s tisztában vagy jó és rossz tulajdonságaitokkal is. Ne a pillanatnyi érdekeket tekintsd, hanem próbálj meg a jövőbe nézve dönteni, még ha fájdalmas is!
M.Zs. Tovább olvasom
21 napos terápián vettem részt, mint pszichiátriai betegnek tartott egészséges ember. Kellemeset csalódtam a helyben és a terápia minőségében. A nyugodt környezet és az egyénre szabott szakszerű tanácsadás segítségével sikerült elérnem, hogy életem újból célt nyerjen. Kórházi körülmények között ez nem sikerült volna!

Köszönettel:
R.Gy.
48 éves nő vagyok. Sikeres a munkámban, fantasztikus két gyerekkel, akik lassan külön életüket kezdik élni. Az elmúlt harminc évben az alkohol kisebb-nagyobb intenzitással, de részévé vált az életemnek. Alkoholbeteg vagyok, és erre most jöttem rá. Ezen a helyzeten akarok és fogok változtatni, s ehhez az új utamhoz kaptam fantasztikus lökést. Nagyon nagy elszántság és elkötelezettség van bennem új életvitelem kialakítása iránt, mert nagyon hathatós segítséget és támogatást kaptam itt a 9 nap során. Hasonló problémákkal küzdő sorstársaim, legalább adjátok meg Magatoknak az esélyt, hogy jól döntsetek a sorsdöntő pillanatokban. S ha ehhez külső, illetve szakavatott segítségre van szükségetek, gyertek el, s utána megsokszorozódik az esélyetek, hogy új életet kezdjetek.
Mariann
Nem könnyű az embernek elismernie maga előtt, hogy -az én esetemben- alkoholfüggő lett. Még nehezebb elhatároznia, hogy a függőség felszámolásához külső segítséget vegyen igénybe. Pedig másképpen nem megy. Én még ráadásul visszaeső is voltam. Szóval van tapasztalatom. Dudits Dénes és csapata volt az utolsó reménysugaram. Őszintén szeretném, ha Rajtad is segíteni tudnának.

Sorstársi üdvözlettel:
MKL
18 év italozás után alkoholista lettem. Saját erőmből nem tudtam kezelni ezt az állapotot, betegséget. Egy súlyos összeomlás után, rossz tapasztalatokkal a hátam mögött, saját magam kerestem rehabilitációs helyet. Így találtam meg Dudits Dénes magán addiktológiai központját az interneten. Ebben a varázslatos kis kastélyban személyes és rendkívüli odafigyeléssel segítséget kaptam. Így sikerült elérni azt, amit 18 év alatt nem, az absztinenciát. Az alkoholizmus további kezelésére pedig egy számomra teljesen újfajta szemléletet tanultam.
u.i.: nagyon jó a kaja
Kertai Zalán, festőművész