Szolgáltatásaink

Medical wellness

A függőség rabságából szabadult emberek egy része gyakran megfosztja magát a boldog és termékeny élet lehetőségétől, és akaratlanul megrövidíti az életét akár évtizedekkel is. A felépült szenvedélybetegek közül sokan meghalnak szívinfarktusban, rákban, cukorbetegségben vagy más megelőzhető betegségekben, amelyek egészségtelen, önpusztító életmódjuk következményeként alakulnak ki – józan életüket így csak méltatlanul rövid ideig élvezhetik.

Dudits Józanság Programok - medicall wellness

Medical Wellness szolgáltatásaink az egészséges és kiegyensúlyozott élet kialakítását hivatottak elősegíteni, hogy a józanság hosszú évekig valóban az öröm forrása lehessen.
  • Komplex állapotfelmérés és életviteli tanácsadás
  • Életmódváltás, prevenció
  • Rehabilitáció
  • Gyógyszeres terápia beállítása
  • Mozgás- és fizikoterápiás szolgáltatásaink: Technogym kardiogépek, Medyjet masszázságy, vízitorna, aqua riding, nordic walking, aqua fitness, aqua pad – vízimasszázs, Fitvibe kondicionáló gép, gyógymasszázs, ingeráram, galvánáram, ultrahang

Átfogó szűrés

A betegségek megelőzésére szolgáló szűrővizsgálatok az aktuális egészségi állapot és az egészséget veszélyeztető különböző tényezők feltárása révén lehetővé teszik egy egyénre szabott prevenciós stratégia kidolgozását. Ezek a vizsgálatok az életmóddal összefüggő tényezők (pl. étkezési szokások, testsúlyproblémák) feltárása mellett a szervezet terhelhetőségének, a szív teherbíró képességének és az érrendszer állapotának mérésére is kiterjednek. A lényeg azonban csak a szűrővizsgálatok után jön: eldobni a cigarettát, diétázni, fogyni és mozogni – ezek azok az instrukciók, amelyeknek a betartása a megelőzés valódi alapját képezi.


Dudits Józanság Programok - medicall wellness

Wellness szolgáltatásaink

Wellness szolgáltatásaink keretében többek között igénybe vehető a programok helyszínéül szolgáló kastélyszállóban működő belső medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, merülőkád, aromakabin és Kneipp-taposó. A dupla ellenáramoltatóval felszerelt vízitornás medencében emellett Aqua Rrider kerékpárok rehabilitációs célú használatára is lehetőség van.

 

A fitneszteremben pedig különböző kondicionáló gépek (futópad, hagyományos és háttámlás kerékpár, elliptikus járógép) állnak a vendégek rendelkezésére, akik kipróbálhatják a víz alatti masszás előnyeit – száraz és fokozottan higiénikus módon – nyújtó Medyjet masszázságyat, valamint az izomzat formálására és megerősítésére szolgáló Fitvibe berendezést is, amely kontrollált vibrációt biztosít az egész test számára.

 

Dudits Józanság Programok - wellness szolgáltatások

Galéria