Szabadulj meg

az alkoholtól vagy a drogoktól úgy, hogy a Te kezedben van az irányítás!

Ha úgy érzed, csak azért nem tudsz újra kiegyensúlyozott életet élni és ismét boldog lenni, mert fogalmad sincs, hogyan szabadulj meg az alkoholtól vagy a drogoktól, akkor érdemes továbbolvasnod. Itt végre megismerheted azokat a technikákat, amelyeknek a segítségével helyreállíthatod az egyensúlyt az életedben, hogy ismét boldog lehess – alkohol és drogok nélkül. Ráadásul, ha ezeket a technikákat alkalmazod, a felépülés folyamata során mindvégig a te kezedben marad az irányítás, és nem kerülsz kiszolgáltatott helyzetbe sem az orvosokkal, sem a hozzátartozóiddal szemben.

Melyik módszer a leghatékonyabb az alkohol- vagy drogfüggőség kezelésére?

Mivel 15 éve foglalkozom szenvedélybetegekkel, és magam is súlyos drog-és alkoholfüggőségtől szabadultam meg, ezért látom, hogy mi az a szemléletmód és mik azok a módszerek, amik révén egy felépülni vágyó szenvedélybeteg valóban képes tiszta maradni, és boldog, kiegyensúlyozott életet élni. A Józanság Hírlevél ezekkel a módszerekkel és szemlélettel ismertet meg.

Miben kínálnak Neked mást a Dudits Józanság Programok, mint a klasszikus terápiák vagy a kórházi pszichiátriai osztályok?

A klasszikus terápiák a múltból, egészen a kora gyerekkortól indulnak, és hosszabb-rövidebb idő után jutnak el a jelenhez. A Dudits Józanság Programok  programjai során mi ezzel szemben nem kérünk Téged arra, hogy:
  • felhánytorgasd a problémáid,
  • kiderítsd, mióta is sújtanak és milyen komolyak a gondok, 
  • vagy hogy megtudd, ki okolható értük, ki a felelős.

Az ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre adandó válaszok ugyanis csak gátolnának a célod elérésében - mi viszont abban szeretnénk segíteni Neked, hogy mielőbb megvalósíthasd a célod, és józan lehess.

Mi  a jelenből indulunk, elsődleges célunk a jövőre irányul, ehhez csak annyira érintjük a múltat, amennyire az célunk eléréséhez szükséges. Ezért bűnbakkeresés és a múlt felhánytorgatása helyett inkább arra helyezzük a hangsúlyt, hogy:
  • mi a jelenlegi helyzet
  • mit szeretnél elérni
  • mik azok az erőforrásaid, amik segítségével könnyen elérheted a kitűzött célodat?
  • mit vagy hajlandó megtenni annak érdekében, hogy célba érj?
  • kik és milyen módon segíthetnek a célod elérésében?
A kórházban történő kezelés során legtöbb esetben gyakorlatilag más nem történik, mint az, hogy az alkohol- vagy drogbeteg gyógyszeres kezelésben részesül azért, hogy megszüntessék azokat a megvonási tüneteit, amik az ital vagy drog elhagyását követően jelentkeznek.

Miután pedig a kezelő orvos úgy dönt, hogy a beteg testi állapota stabilizálódott - esetleg pár jó tanáccsal ellátva- hazaküldi. A visszaesés ezt követően szinte minden esetben törvényszerű. A szenvedélybetegek kezelésének célja ugyanis több kell, hogy legyen, mint a megvonási tünetek kezelése. Az alkoholelvonó és drogelvonó kezelés a józanság eléréséhez vezető útnak csak az első állomása. Ezért nem csupán gyógyszeres tüneti kezelésre van szükséged.

Ahhoz, hogy az életed boldog és kiegyensúlyozott lehessen alkohol és drogok nélkül, testi-lelki megújulásból fakadó belső harmóniára van szükséged!

Tudom, hogy a szenvedélybetegségtől való megszabadulás kínkeserves folyamat. Tudom, hogy a visszaesések okozta csalódások gyakran elveszik az ember kedvét és erejét attól, hogy újra  megpróbáljon talpra állni. Az is lehet, hogy még ezidáig meg sem próbáltál leszokni, mert nem érzed úgy, hogy az alkohol vagy drog bármiben is akadályozna.

Bárhogy is legyen, megmutatom Neked azokat a technikákat és azt a szemléletet, melynek révén elérheted a józanságból fakadó boldog és kiegyensúlyozott életet. Ezért akkor jársz a legjobban, ha most feliratkozol a Józanság Hírlevélre , hogy megismerhess egy valóban hatékony módszert.

Hogyan lehet egy személyre szabott felépülési program révén megszabadulni az alkohol- vagy drogfüggőségtől?

A szenvedélybetegek számára a felépülés hatalmas kihívás, de egyben lehetőség is egy méltóságteljesebb életre. Kihívás, mert a legtöbb szenvedélybeteg nem rendelkezik azokkal az ismeretekkel, melyek szükségesek ahhoz, hogy kidolgozhassanak maguk számára egy olyan felépülési programot, melynek révén visszanyerhetik szabadságukat.

Ha meg akarod oldani az alkohol vagy drog okozta problémáid, akkor egy tudatosan kidolgozott felépülési programra van szükséged. Hiába vágysz a józanságra, ha nincsen olyan tudatosan kiválasztott eszköztárad, melynek révén kordában tudod tartani a szenvedélyed!

Segíteni a józan, boldog és harmonikus élet elérésében. Visszaadni a reményt egy hatékony, korszerű és személyre szabott program segítségével. Ez a Dudits Józanság Programok célja és küldetése.

Ugye hasznos lenne egy olyan személyes tanácsadó, aki jártas a szenvedélybetegségekben, és bármikor bizalommal fordulhatsz hozzá? Ezt a tudást kapod most meg ingyen a Józanság Hírlevéből, hogy már most elkezdhesd kidolgozni a saját személyre szabott, korszerű és hatékony felépülési programod!

Szokj rá a Józanságra!!!

Ui: Ha még nem iratkoztál fel a Józanság Hírlevélre, akkor most itt megteheted:

Hírlevél feliratkozás

 

Név:*
E-mail cím:*