Vedd kezedbe az irányítást!


Ha megfordult már a fejedben, hogy a problémaidat az alkohol vagy a drogok okozhatják, akkor érdemes továbbolvasnod.

Itt a lehetőség, hogy megismerd azokat a technikákat, amelyekkel végre helyreállíthatod az egyensúlyt az életedben, hogy elismert és sikeres lehess. Most úgy szabadulhatsz meg a káros szenvedélyeidtől, hogy közben nem kell kiszolgáltatottnak érezned magad semmiféle szakemberrel szemben.

Valami más


Ha eleged van a hagyományos leszokási módszerekből, próbálj ki valami egészen mást! Ha nem akarsz olyan helyre menni, ahol csak a múltadban vájkálnak, keress fel bennünket! Mi nem hánytorgatjuk fel a múltat, nem boncolgatjuk a problémáid okait, és nem okolunk senkit sem semmiért.

Abban is biztos lehetsz, hogy nem kezelünk gyerekként: nem prédikálunk, és nem oktatunk ki. Ezzel szemben figyelünk rád, és a jelenre fókuszálva abban segítünk, hogy átlásd a helyzeted, és tudatosítsd a céljaidat és a lehetőségeidet, hogy felszínre hozhasd a valódi éned.

Valami személyes


Felépült szenvedélybetegként, 20 éves tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött, nagyon jól tudom, miért ódzkodnak az emberek attól, hogy kezeltessék magukat.

A hagyományos terápiás programok keretében például rendszeresen csoportgyűléseken kell részt venni, és el kell fogadni bizonyos elveket, amelyeket nem mindenki képes magáévá tenni.

Mi nem várjuk el Tőled, hogy megtanulj mindenféle tantételeket, és arra sem kényszerítünk, hogy a gondolataidat és az érzéseidet megoszd valamilyen csoportban.

Nem hiszünk semmiféle univerzális csodamódszerben, és mindenkinek kizárólag személyre szabott módon segítünk abban, hogy az alkoholon és a drogokon felülkerekedve rászokjon valami egészen másra: a Józanságra!

Valami jó


Reményt adva segíteni kijózanodni és boldognak lenni – ez a mi célunk és küldetésünk!

Reméljük, hogy hamarosan Te is rászoksz a Józanságra!

Ezen a számon bármikor személyesen elérhetsz minket: +36-70-398-3232.

Dudits Dénes
A nehezen leszokók tanácsadójaUi: Ha még nem iratkoztál fel a Józanság Hírlevélre, akkor most itt megteheted:

Hírlevél feliratkozás

 

Név:*
E-mail cím:*