Megrendelés - Józannak maradni

Józannak maradni

Hogyan add le a rendelésed?

A rendelésedhez csupán a szállítási és számlázási adataidat, valamint e-mail címedet kell megadnod. A megrendelőlapot értelemszerűen töltsd ki, és miután leellenőrizted az adatok pontosságát, a "Megrendelem" gombra kattintva add le a rendelésed. A rendeléskor megadott e-mail címedet csak a www.dudits.hu weboldalon megjelenő új termékekkel kapcsolatos tájékoztató anyagok eljuttatására használjuk fel. Levelezési listánkról bármikor leiratkozhatsz.
(jelenleg csak magyarországi címre tudunk rendelést felvenni)

Mikor kapom meg a megrendelt könyvet, és hogyan kell fizetnem?

A megrendelt könyvet legkésőbb öt munkanapon belül postára adjuk, és a DPD Hungária Kft. juttatja el Hozzád. A könyv árát, valamint a csomagolás és postaköltség összegét a postai kézbesítőnél kell kifizetned utánvétellel.A könyv ára: 5 400 Ft.

A csomagolás és szállítás díja: 1 400 Ft.

Mielőtt átvennéd a csomagot, győződj meg róla, hogy nem sérült-e meg, és ha igen, akkor vetess fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel, és ne vedd át!

FONTOS! Olyan címet adj meg, ahol napközben is elérhető vagy, így biztosan kézhez kapod a megrendelt könyvet! A könyvet diszkrét csomagolásban postázzuk, így senki sem tudhatja meg, hogy mit tartalmaz a kikézbesített csomag.

Megrendelés

Kérlek, töltsd ki az alábbi rendelési lapot!

Megrendelem bruttó 5 400 Ft-os áron a Józannak maradni - Útmutató a visszaesés megelőzéséhez című könyvet (az ár az áfát tartalmazza).

Név:*
Cég esetén - Adószám:
E-mail cím:*
Mennyiség:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés: