Megrendelés - Józan mámorJózan Mámor - Otthoni függőségkezelő program


Hogyan add le a rendelésed?

A CD megrendeléséhez csupán a kézbesítéshez és a számlázáshoz szükséges adataidat, valamint az e-mail címedet kell megadnod. A megrendelőlap kitöltését követően ne felejtsd el ellenőrizni, hogy helyesek-e a megadott adatok, majd a „Megrendelem” gombra kattintva erősítsd meg a megrendelési szándékodat.

Lehetőség szerint olyan postázási címet adj meg, amelyen napközben tartózkodsz, hogy mielőbb kézhez kaphasd a megrendelt CD-t. A CD-t diszkrét csomagolásban postázzuk a megadott címre, így senki sem tudhatja meg, hogy mit tartalmaz a kézbesített csomag (jelenleg csak magyarországi címre tudunk rendelést felvenni).

A rendeléskor megadott e-mail címet kizárólag a weboldalunkon bemutatott új termékekkel kapcsolatos tájékoztató anyagok eljuttatása céljából használjuk fel, és a levelezési listánkról bármikor leiratkozhatsz.

Mikor kapod meg a megrendelt CD-t, és mi a fizetés módja?

A megrendelt CD-t, amelyet legkésőbb öt munkanapon belül postára adunk, a DPD Hungária Kft. juttatja el neked. A CD árát, valamint a csomagolási és szállítási díjat a postai kézbesítőnek kell kifizetned.A CD ára bruttó 4.900 Ft.

A csomagolás és a szállítás díja 600 Ft.


Fontos! Mielőtt átvennéd a csomagot, győződj meg róla, hogy sértetlen-e, és ha esetleg megsérült, akkor vetess fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel, és ne vedd át a terméket!

Megrendelés

Kérlek, töltsd ki az alábbi rendelési lapot!

Megrendelem a Józan Mámor otthoni függőségkezelő programot tartalmazó CD-t.

Név:*
Cég esetén - Adószám:
E-mail cím:*
Mennyiség:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés: