Józan mámor - Otthoni függőségkezelő program

A saját erődből szeretnél megszabadulni a függőségtől, hogy bizonyíts önmagadnak és másoknak?

A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról. Programunk segítségével határozott döntéssé formálhatod a leszokás gondolatát.

Speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat. Védetté tesz azokkal a külső ingerekkel és belső késztetésekkel szemben, amelyek miatt inni szoktál. Egy olyan különleges élményben részesít, amelynek révén megtanulod, hogy hogyan teremtheted meg magadnak a teljes ellazultság mámoros élményét ital nélkül.


Józan mámor - Otthoni függőségkezelő program


Érdekel, hogyan vélekednek a programról azok, akik már kipróbálták?
Kattints és olvasd el »A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról.Megrendelem

Hogyan segít ebben ez a páratlan program?

  • A leszokás gondolatával való kacérkodást határozott döntéssé formálja.
  • Speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat.
  • Védetté tesz azokkal a külső ingerekkel és belső késztetésekkel szemben, amelyek miatt inni szoktál.
  • Egy olyan különleges élményben részesít, amelynek révén megtanulod, hogy hogyan teremtheted meg magadnak a teljes ellazultság mámoros élményét ital nélkül.

„Nem merek szakemberhez fordulni, mert az alkoholisták általában megbélyegzett emberek, akiket lenéznek azok, akiknek nincs ilyen problémájuk. Ez a CD viszont reményt adott, és sokat segített a gyógyulásban.”

„Az embernek nagy türelemre van szüksége, és hinnie kell abban, hogy jó úton jár. Ez viszont nem könnyű! De minél többször hallgattam az anyagot, annál inkább azt éreztem, hogy egyre nyugodtabbá válok, és egyre könnyebben viselem a különböző megpróbáltatásokat.”

„Először magamban kell rendet tennem, ehhez pedig le kell csendesednem – erre kiváló lehetőséget kínál ez az anyag. A segítségével rájöttem, hogy újra kell gondolnom, mi fontos az életemben, és mi nem.”

„Engem is meglepett, de a 6. napon, amikor eszembe jutott, hogy másnap már akár ihatnék is, egy belső hang hatására hirtelen ráébredtem: nem is akarok inni! Ki tudja, lehet, hogy ez a CD hatása…”


Olvass el még több véleményt ide kattintva »


Megrendelem

A Józan Mámor Program kidolgozója és a te személyes kísérőd a változás útján Dudits Dénes.

Dénes, aki közel tizenöt éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített megszabadulni függőségétől.

Dénes nem csupán könyvekből tanulta a segítő szakmát: először sikeresen leküzdte saját drog- és alkoholfüggőségét, majd többéves szakmai gyakorlattal a háta mögött 2005-ben létrehozta Magyarország első magán addiktológiai egészségközpontját. Ennek megfelelően ismeri az összes olyan terápiás eszközt, amellyel bárki képes lehet felhagyni káros szokásaival. És nemcsak ismeri a legkülönfélébb módszereket, hanem segíteni is tud másoknak elsajátítani és használni azokat.

Érdekel, hogyan vélekednek a programról azok, akik már kipróbálták?
Kattints és olvasd el »


A Józan Mámor Program bevezetője
A Józan Mámor CD-n található speciális hangeffektusok bemutatása
Dudits Dénes - A nehezen leszokók edzője
Megrendelem