Könyvek, CD

 • Szokj rá te is a Józanságra!

  „Számomra a józanság elvi kérdés. Ha egyszer eldöntöttem, hogy ezt az utat választom, akkor többé nem gondolkodom a máskéntről. Nem teszem fel magamnak a kérdést, hogy ezt vagy azt megihatom vagy elszívhatom-e.”

  Dudits Dénes
  Bővebben
 • Józannak maradni - Útmutató a visszaesés megelőzéséhez

  Ez a könyv a visszaesésről szól – arról, hogy mi is az, illetve, ami még fontosabb, arról, hogy hogyan lehet megelőzni. A CENAPS kezelési modell alapján kidolgozott módszer részletes ismertetése.
  Bővebben
 • Józan mámor - Otthoni függőségkezelő program

  A saját erődből szeretnél megszabadulni a függőségtől, hogy bizonyíts önmagadnak és másoknak? A Józan Mámor Program egy olyan egyedülálló eszköz, amelynek a segítségével te magad is könnyen és gyorsan megvalósíthatod a célodat, és leszokhatsz az italról. Programunk segítségével határozott döntéssé formálhatod a leszokás gondolatát. Speciális hanghatásai révén egy olyan módosult tudatállapotot idéz elő, amelyben az elméd sokkal befogadóbb a leszokást elősegítő gondolatokra, mint éber állapotban, így hatékonyan tud segíteni abban, hogy megtartsd az absztinenciával kapcsolatos fogadalmaidat.
  Bővebben