Bemutatkozás

Dudits Dénesről
Dudits Dénes, aki 14 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon függőségétől.

Dudits Dénes nem csupán könyvekből tanulta a segítő szakmát: először saját súlyos drog- és alkoholfüggőségétől szabadult meg, majd 7 éves szakmai gyakorlattal a háta mögött 2005-ben létrehozta Magyarország első Magán Addiktológiai Egészségközpontját. Dénes ismeri az összes olyan eszközt, amellyel bárki képes lehet megszabadulni káros szokásaitól. És nemcsak ismeri a legkülönfélébb módszereket, hanem már számtalan embernek segített is elsajátítani és használni azokat.

Dénes legnagyobb erőssége, hogy éli is azt, amit tanít, és pontosan tudja, mit éreznek azok, akik meg akarnak szabadulni a függőségüktől. Tanácsadói stílusát a határozottság, a gyakorlatiasság és kliensei feltétel nélküli elfogadása jellemzi.

Ha úgy érzed, káros szokásaid akadályozzák, hogy olyan minőségű életet élhess, amelyre igazán vágysz, akkor Dénes Neked is tud segíteni - mégpedig jól bevált stratégiákkal és technikákkal.

Teljesen mindegy, hogy miért iszol! Ne keresd hát az okát!
Mi az a felismerés, ami téged is rávehet arra, hogy átértékeld az ivási szokásaid?
Mit érdemes elfogadnod ahhoz, hogy változtatni tudj az ivási szokásaidon?